Over Youtopia Support

Tentamentrainingen in hartje Amsterdam

Bij Youtopia gaan wij er alles aan doen om jou je tentamen te laten knallen! Alle trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor jouw tentamen en worden gegeven door studenten die het vak met een topcijfer hebben afgerond.

  • Nog even extra knallen voor een tentamen?
  • Weet je vanaf het eerste college al dat je er niks van gaat snappen?
  • Wil jij extra structuur bij een bepaald vak?
  • Word je gek van al die herkansingen?
  • Zie je door de bomen het bos niet meer?

Youtopia Tentamentrainingen is het antwoord op al deze vragen! Al onze trainingen vinden plaats op locatie. Afhankelijk van het tijdstip en jouw universiteit is dit of op de Vrije Universiteit of de Universiteit van Amsterdam.

Lesmateriaal op maat
Onze docenten maken het lesmateriaal zelf. Waarom? Zij weten natuurlijk als geen ander wat belangrijk is en wat jij moet weten om het tentamen te halen. Tijdens de eerste sessie van elke training krijg je een boekje met de belangrijkste theorie en opdrachten op tentamenniveau. Zodat jij volledig voorbereid en zelfverzekerd het tentamen ingaat!

Training niet gevonden?
Staat jouw opleiding of vak er niet bij? Terwijl echt iedereen er moeite mee heeft? Stuur snel een mail naar info@youtopiasupport.nl, dan gaan wij ervoor zorgen dat er tentamentrainingen komen!

Andere vragen? Hier onder vindt je al onze FAQ!

Bedrag wel afgeschreven maar geen bevestiging?

Wanneer het bedrag van jouw rekening is afgeschreven komt een inschrijving ALTIJD bij ons binnen! Er is een plekje voor je gereserveerd. Heb jij geen bevestiging van deze inschrijving gehad? Kijk dan eerst even in je SPAMBOX, soms komen onze mailtjes daar binnen.

Na enkele minuten nog geen email in je SPAMBOX? Check dan ‘Mijn Youtopia’ of de training bij ‘Mijn Trainingen’ staat. Is dit niet het geval? Dan loopt ons systeem even vast. Wij streven ernaar om altijd binnen 12 uur een inschrijving handmatig te bevestigen. Je kan altijd even een mailtje sturen naar info@youtopiasupport.nl

 

Help! Mijn training begint bijna! Waar moet ik heen?

Geen paniek! De locatie en het desbetreffende lokaal staat altijd voor aanvang op Mijn Youtopia. Lukt het niet om in te loggen? Stuur ons een privébericht op onze facebookpagina en wij helpen je zo snel mogelijk! Je kan ook altijd even het formulier invullen op onze website voor de desbetreffende faculteitsmanager

Waar vind ik alle informatie omtrent mijn training?

Op onze site kan je rechtsboven inloggen. Je komt dan in Mijn Youtopia terecht! Hier vindt je alle informatie omtrent jouw training. De locatie staat (indien bekend) al bij de algemene informatie van de training. Het lokaal verschijnt enkele dagen voor aanvang van de training en is alleen zichtbaar als je daadwerkelijk betaald hebt voor de desbetreffende training.

Het lukt mij niet om in te loggen!

Als je jouw wachtwoord of gebruikers naam vergeten bent, kan je deze opnieuw opvragen. Wanneer jij je hebt ingeschreven door jouw Facebook account te koppelen is deze mogelijkheid er niet. Lukt het met deze tips nog niet om in te loggen? Stuur dan even een mailtje naar info@youtopiasupport.nl of neem contact op met jouw faculteitsmanager via het contactformulier, dan kijken wij wat we voor jou kunnen doen!

Hoe groot zijn de groepen?

Wij proberen de groepen altijd zo klein mogelijk te houden. Elke groep bestaat uit maximaal 20 studenten. Het is mogelijk dat er tijdens een herkansingstraining of door onvoorziene omstandigheden meer studenten in een groep zitten.

Is het erg als ik een training mis?

Een training missen is niet ideaal, aangezien er in elke les stof wordt behandeld die belangrijk is voor het tentamen. Wanneer je van tevoren al zeker weet dat je een training gaat missen, laat het ons dan weten! Wie weet kan je voor die ene keer bij een andere groep gaan zitten.

Hoe wordt het lesmateriaal gemaakt?

Onze docenten maken het lesmateriaal zelf. Waarom? Zij weten natuurlijk als geen ander wat belangrijk is en wat jij moet weten om het tentamen te halen. Tijdens de eerste les van elke cursus krijg je een boekje met de belangrijkste theorie en opdrachten op tentamenniveau. Zodat jij volledig voorbereid en zelfverzekerd het tentamen ingaat!

Is er een reservelijst als de klassen vol zijn?

Deze is er zeker. Wanneer er een cursus vol is verschijnt er een knop waarmee je op de reservelijst wordt gezet. Jij krijgt dan een mail zodra er een extra cursus wordt geopend!

Kan ik mijzelf inschrijven voor een training die al begonnen is?

Dit is mogelijk wanneer de cursus nog niet vol is! Anders moeten wij samen kijken naar een andere oplossing. De prijs wordt dan ook aangepast aan de cursus-uren die jij volgt. Wees je wel bewust van het feit dat elke les belangrijk is voor het tentamen, en dat het dus beter is om je ruim op tijd in te schrijven. Stuur een mail naar info@youtopiasupport.nl, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

Waarom Youtopia Tentamentrainingen?

Tijdens een tentamentraining van Youtopia gaan we actief aan de slag met de stof van jouw tentamen! Bij ons leer je geen trucjes, maar gaan we op een luchtige manier door de materie die belangrijk is voor het halen van het tentamen. Zodoende vormt Youtopia de brug tussen grote onpersoonlijke hoorcolleges en dure individuele bijles. Haal je een het tentamen niet? Dan krijg je 50% korting op de training voor het hertentamen! (let op: voor deeltentamens geldt een aparte regeling)