DocentJulia Nürnberger
Les 1wo 11 jul vanaf 10.00 tot 13.00u
Les 2do 12 jul vanaf 10.00 tot 13.00u
Prijs€55

Moet jij ontwikkelingspsychologie herkansen? Dan hebben wij goed nieuws! Youtopia organiseert een zomertraining voor OWP!

Ontwikkelingspsychologie is de psychologie van de levensloop. Hoe ontwikkelen taal, geheugen en intelligentie zich? Gaat deze ontwikkeling met grote stappen of is het een geleidelijk proces? Dit soort vragen staan in de ontwikkelingspsychologie centraal. Vind jij dit een lastig vak? Of wil je gewoon extra goed voorbereid zijn op het tentamen? Dan is de training Ontwikkelingspsychologie van Youtopia iets voor jou!

Tijdens deze training wordt de belangrijkste stof voor je tentamen behandeld in 2 trainingen van 3 uur. Deze training zal worden gegeven door Julia. Bij de training krijg je een boekje met alle samengevatte tentamenstof, zodat je thuis nog een keer alles kunt doorlezen. Tijdens de training zal ook alle tentamenstof aan bod komen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen en gaan we oefenen met de stof. Kortom, met deze training zal je goed voorbereid zijn op je tentamen!

Quiz