DocentJulia Nürnberger
LocatieVrije Universiteit
Les 1zo 27 mei vanaf 10.00 tot 14.00u
Prijs€42,50
Omdat Klinische Psychologie de afgelopen jaren een enorm struikelblok is gebleken, wordt ook voor het tweede deeltentamen door Youtopia weer een nieuwe cursus voor dit vak aangeboden. Dus, sta jij er niet zo goed voor na je eerste deeltentamen, merk je dat je het lastig vindt om de stof zelfstandig door te spitten of vind je het gewoon fijn om een goed overzicht te krijgen van het studiemateriaal, schrijf je dan nu in!
Tijdens de training behandelen we de belangrijkste stof voor het tentamen Klinische Psychologie in een training van vier uur. We gaan in principe in op de volgende onderwerpen: schizofrenie, middelenmisbruik, eetstoornissen, seksuele stoornissen, ontwikkelingsstoornissen, neurocognitieve stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Je krijgt naast de training bovendien een bundel met een uitgebreide samenvatting van het boek.
Deze training zal worden gegeven door Julia. Zij heeft al veel studenten geholpen bij het halen van hun tentamen ontwikkelings- en sociale psychologie. Bij aanvang van de training krijg je een boekje met alle samengevatte tentamenstof, zodat je thuis nog een keer alles kunt doorlezen. Tijdens de training zal ook alle tentamenstof aan bod komen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen en gaan we oefenen met de stof. Ook buiten de training om is Julia bereikbaar voor vragen. Kortom, met deze training zal je goed voorbereid zijn op je tentamen!