WE ARE HIRING!

Kom jij binnenkort ons team versterken?
1 mei 2017

De zes redenen voor een studiegerelateerde bijbaan als StudentDocent!

/
Geplaatst door

Het is weer zover: WE ARE HIRING! De hoogste tijd om de zes grootste voordelen van een studiegerelateerde bijbaan bij Youtopia op een rijtje te zetten. Kom jij binnenkort het leukste studententeam van Amsterdam versterken?

Voor de volgende faculteiten hebben wij vacatures beschikbaar:

1. Een bijbaan als StudentDocent staat supergoed op je CV

Een bijbaan die aansluit op jouw studie, wie wil dat nou niet? Het geven van een tentamentraining staat super goed op je CV. Daarnaast krijg jij van onze Office Managers een persoonlijke aanbeveling wanneer jij jouw trainingen goed verzorgt!

2. Je werkt altijd nauw samen met andere medestudenten

Bij Youtopia werk je altijd nauw samen met andere studenten van jouw Faculteit. Aan het hoofd van jouw faculteit staat een Faculteitsmanager die alles rondom de tentamentraining regelt, zodat jij je volledig kan focussen op het geven van de training zelf. Het lijntje tussen jou en onze FM is altijd heel erg kort.

3. Je ontvangt een uitstekend salaris

En met uitstekend bedoelen we echt uit-ste-kend! Bij Youtopia verdien je tussen de €18 en €23 per uur, afhankelijk van jouw evaluaties. Geef jij een goede training? Dan kan je die €23 per uur in je zak steken! Voor jou een plus & voor ons een plus!

4. Jouw passieve kennis wordt ineens actieve kennis

Door het geven van een tentamentraining leer jij de stof pas echt goed! Vaak is het zo dat wij studenten de stof passief kennen. Door het geven van een tentamentraining bij Youtopia maak je deze kennis actief. Hier heb je letterlijk de rest van jouw leven profijt van!

5. Je ontwikkelt uitstekende presentatie vaardigheden

Niet onbelangrijk; jij bent straks die pitcher waar iedereen jaloers op is! Door het geven van een tentamentraining ben jij straks een perfecte presentator. Wij begeleiden jou hierbij door het geven van trainingen en aanwijzingen na afloop van een training. Hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat houden we nog even geheim!

6. Wij hebben de leukste teamuitjes! 

Last but certainly not least; wij hebben de leukste teamuitjes! Of wij nou met zijn alle een wijnproeverij doen of een zelf bedacht ‘wie is de Youtopia-aap spel’ spelen, wij hebben zekersteweten de leukste teamuitjes van Amsterdam! Hierbij komen alle studentdocenten van alle verschillende faculteiten samen en vloeit de alcohol rijkelijk.

Enthousiast? Solliciteren kan door jouw CV, motivatie & cijferlijst te sturen naar vacatures@youtopiasupport.nl of door direct online te solliciteren via www.youtopiasupport.nl/vacatures 

Deadline is zondag 7 mei 2017!

Reacties