Met deze 5x apps ga jij zeker je bed uit!

20 mrt 2017

Koning(in) van het snoozen? Met deze 5x APPs ga jij eindelijk echt uit bed!

Recent onderzoek wijst uit dat snoozen iets is voor intelligente, creatieve en onafhankelijke mensen. Ben jij de koning(in) van het snoozen? Dan kan je die alvast in je zak steken! Volgens recent ander onderzoek blijkt ook dat snoozen echt mega slecht voor je is! Volgens de onderzoeker bestaat elke slaapcyclus uit ongeveer 90 minuten. Door die slaap constant te onderbreken door een wekker, onderbreek je dus automatisch ook deze slaapcyclus. Je kunt dus beter in één keer door tukken dan jezelf constant wakker te maken.

Daarom hebben wij een aantal apps voor de snoozer getest! Hieronder vind je de vijf beste apps. Deze super irritante maar mega effectieve apps maken binnen no time van jouw ochtend weer een productieve (studie)ochtend!

  1. Wake N Shake

Een beetje terror is het wel, maar wakker worden doe je zeker! Wake N Shake geeft een oorverdovend geluid, is mega gemeen en heeft geen snooze knop. Hoe hard je ook probeert om onder deze app uit te komen, het gaat je niet lukken. Zelfs het aflsuiten van deze app werkt niet hem te stoppen! Je moet gemiddeld 30 seconde KEIHARD schudden voordat deze app eindelijk zijn mond houdt. MAAR HÉ! Dan ben je wel wakker.

2. Math Alarm

Bij deze wekker moet je een rekensom oplossen voordat de wekker stopt. En laat dat nou net het punt zijn waar onze generatie niet meer zo goed in is! Het antwoord van de rekensom moet je hardop zeggen. Mocht je tijdens het nadenken weer even in slaap wegvallen, dan gaat het alarm onmiddellijk weer af en komt binnen een minuut de volgende som. Hierdoor ben jij straks snel wakker en ook nog eens een KEI in rekenen » PLUSPUNT.

3. Memory Alarm

Heb jij een ijzersterk korte termijn en/of fotografisch geheugen? Dan is Memory Alarm echt wat voor jou. Je moet alle kleuren onthouden om deze genadeloze wekker uit te krijgen. Hoeveel kleuren je moet onthouden mag je (gelukkig) zelf instellen. Hoe meer kleuren, hoe harder je moet nadenken en des te meer wakker je wordt!

4. Puzzle Alarm

Wil je deze wekker uit krijgen? Los dan zo snel mogelijk drie puzzels op! Hoe eerder, hoe beter! En HATSEFLATS! Jij bent echt hartstikke wakker. Geinig element van deze app is dat je elke dag je PR kan verbeteren. Klaar is kees.

5. Walk up! 

Om de wekker van Walk up te stoppen moet je een eindje wandelen met je telefoon. De bewegingssensor houdt bij hoe ver jij gelopen hebt. Pas als de app tevreden is gaat hij uit. Snoozen? Dat zit er niet bij! No mercy! HUP HUP! Je bedje uit en lopen maar. Is ook nog eens goed voor de dagelijkse portie beweging.

Reacties